Нас вже
53 730
лічильник в режимі
реального часу
Повернутися до розділів

М'ясо, м'ясопродукти в Києві

Глобинский мясокомбинат...
Телефон: +38 (044) 290 98 75
Мясо, по доступной цены
Телефон: +38 (098) 333 02 33
М'ясо, м'ясопродукти
Телефон:
Адреса:
Сайт:

М'ясо, м'ясопродукти в Києві

М'ясну продукцію кияни можуть купити в супермаркетах, магазинах м'яса в Києві. Фермери виставляють великий асортимент своєї продукції також на ринках міста. Контактні дані магазинів та постачальників м'яса можна знайти в нашому довіднику. Зателефонувавши продавцеві або за допомогою його сайту, можна з'ясувати питання, що цікавлять.

Що готують на українських кухнях

Меню української кухні багате на різноманітні м'ясні страви. Знаменитий у всьому світі український борщ неможливо приготувати, не використовуючи шматок свинини, який робить смак насиченим, з непередаваним ароматом. Та крім страв української кухні, кияни у своєму раціоні використовують рецепти європейських, східних та американських кухонь.

Так, наприклад, довгий час м'ясо по-французьки входить в список улюблених страв киян. Часто можна побачити на столах жителів столиці плов, печеню. Особливою популярністю користується шашлик. Багато є рецептів приготування шашлику. Готуючи шашлик, кожен кулінар додає в рецептуру свій нюанс, знаходить кращі рецепти маринування і смаження, що робить смак готового шашлику унікальним з несподіваними нотками. Для шашлику підійде будь-яке м'ясо. Частина кулінарів вважає, що тільки зі свинини можна отримати смачний, соковитий шашлик. Однак шашлик прийшов до нас зі Сходу, де його готують з баранини.

Напевно без помилки можна стверджувати, що смак справжнього шашлику можна скуштувати на природі, де на свіжому повітрі нанизані шматочки свинини розташовують над тліючим вуглинками. І з нетерпінням очікують моменту готовності м'яса. За допомогою мангала або барбекю готуються соковиті стейки, смак яких, непорівнянний зі смаком м'яса, приготованого на сковороді. Запікають на мангалі і м'ясо кроликів, курки, перепілки.

Не завжди можна виїхати на природу, ще іноді не вистачає часу на підготовку м'яса для шашликів або іншої страви. Тоді можна замовити печеню, шашлики, фарширований перець, голубці та м'ясо-ковбасні вироби в ресторані, кафе, інших компаніях, де налагоджено виробництво м'ясних продуктів. Гарячі страви будуть доставлені вчасно, за вказаною адресою.

У київських супермаркетах, гастрономах, магазинах і на ринках можна купити м'ясо свинини, телятини і яловичини, птиці, баранини. Крім цього на базарі можна купити ковбаси, закопчене сало, зельц, кров'янку. В ковбасах домашнього приготування немає хімічних барвників, стабілізаторів. Тому їх смак сильно відрізняється від смаку магазинної ковбаси.

Додати в каталог «М'ясо, м'ясопродукти в Києві» свою організацію можна, натиснувши кнопку «Приєднатися до УЗПУ», що знаходиться в правому верхньому куті.